Gluteeniton pizzapohja bulgjogurtilla

1 bulgarianjogurtti
2 kananmunaa
3dl gluteeniton jauhoseos

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

vetelä taikina lusikalla pellille.

Esipaistaminen ei välttämätöntä, mutta jos paljon nestettä esim.

tomaattimurskaa niin esipaistaminen suotavaa.

Pohja on ohut, mutta riittää koko pellilliseen.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Mepsu83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bulgarian Jogurtti (Valio), annos 200g3211g2087kcal105.9g144.5g125.2g0g
Kananmuna kuoreton 1766g2519kcal220.7g5.3g181g0g
Gluteeniton jauhoseos (Pirkka), annos 100g4816g16759kcal168.6g3900.7g48.2g144.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19584g42729kcal990.4g8101g708.8g289g
Valittu annoskoko9792g21365kcal495.2g4050.5g354.4g144.5g
Annoskoko puolitettuna4896g10682kcal247.6g2025.3g177.2g72.3g
Arvot/100g100g218kcal5.1g41.4g3.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=409483