Tonnikalakatkarapukastike

Kypsennä sipulisilppua rasvassa.

Lisää 2 prk tonnikalaa ja katkaravut.

Lopuksi ruokakerma, anna kiehahtaa.

Mausta tillillä.

Tarjoa pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Aamunkoitto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Abba tonnikalaa tomaatissa 185g4445g5335kcal666.8g311.2g133.4g0g
Katkarapu pakaste (Pirkka), annos 180g2163g1427kcal324.4g0g15.1g0g
Ruokakerma hyla luomu 15% (Valio), annos 200g2403g3845kcal50.5g91.3g360.4g0g
Sipuli 601g182kcal7.5g28.8g1.2g10.2g
Oivariini, 60 (100g)180g991kcal1.8g1.8g108.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19584g23559kcal2102g866.2g1236.4g20.4g
Valittu annoskoko9792g11779kcal1051g433.1g618.2g10.2g
Annoskoko puolitettuna4896g5890kcal525.5g216.6g309.1g5.1g
Arvot/100g100g120kcal10.7g4.4g6.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=424179