Äyriäispaella (Pirkka)

1. Sulata äyriäissekoitus pakkauksen ohjeen mukaan.

Valuta hyvin.

2. Hienonna sipuli ja valkosipulit.

Suikaloi paprika.

Kuutioi chorizo pieniksi kuutioiksi.

Kuumenna pannulla rasva ja kuullota sipuleita siinä hetki.

Lisää pannulle chorizo ja riisit.

Jatka kuullottamista, kunnes riisi muuttuu läpikuultavaksi.

3. Lisää pannulle kiehuva vesi ja mausteet.

Hauduta kannen alla noin 17 minuuttia, kunnes riisi on lähes kypsää.

4. Lisää joukkoon suikaloitu paprika ja hauduta pari minuuttia.

Sekoita paellaan valutettu äyriäissekoitus.

Kuumenna ja hauduta vielä 3-5 minuuttia.

Koristele paella tuoreella persiljalla ja sitruunalohkoilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Akalliop
AineksetMääräEnergiaPHRK
Äyriäissekoitus (Pirkka), annos 350g4195g3775kcal713.1g146.8g62.9g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g84g87kcal6.6g13.7g0.5g1.7g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g120g1079kcal0g0g119.9g0g
Paprika punainen 2157g632kcal20.3g97.1g8.6g41g
Chorizo makkara (Pirkka), annos 100g1199g4219kcal239.7g6g359.6g0g
Riisi tumma 2038g7110kcal142.6g1467g46.9g81.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19584g33804kcal2244.6g3461.2g1196.8g248.4g
Valittu annoskoko9792g16902kcal1122.3g1730.6g598.4g124.2g
Annoskoko puolitettuna4896g8451kcal561.2g865.3g299.2g62.1g
Arvot/100g100g173kcal11.5g17.7g6.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=450619