Insalata Mozzarella

1. Keitä pasta ohjeen mukaan.

Huuhtele ja valuta.

2. Sekoita marinadin aineet keskenään: 2rkl rypsiöljyä, 1 rkl balsamiviinietikkaa, 2rkl app. mehua, 1/2-1 tl suolaa, 1 tl sokeria, 1/2-1tl mustapippurirouhetta, 1 vs. kynsi, 1/2dl tuoreita basilikan lehtiä hienonnettuna.

Lisää marinadi pastan joukkoon ja anna marinoitua kylmässä pari tuntia.

3. Leikkaa mozzarella viipaleiksi (alkup.

Ohjeen mukaan 200g, tähän laskettu 1 pkt / 125g) ja kirsikkatomaatit puoliksi.

Vuoraa laakea astia revityllä salaatilla.

Asettele päälle marinoitu pasta, mozzarella ja tomaatit.

Koristele basilikan lehdillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Mariaana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino1350g4590kcal310.5g715.5g49.9g81g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g135g153kcal0.9g31.1g0.1g0g
Appelsiinimehu, Valio, 2 dl1350g513kcal13.5g121.5g0g0g
Sokeri 36g146kcal0g36g0g0g
Rypsiöljy 252g2229kcal0g0g252g0g
Basilika, tuore 90g24kcal2.8g1g0.7g1.4g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g1125g2756kcal202.5g6.7g213.7g0g
Miniluumutomaatti, annos 250g2250g450kcal13.5g74.2g6.7g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 3150g410kcal35.3g30.9g6.3g37.8g
Valkosipuli 54g59kcal4.3g8.8g0.3g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19584g22658kcal1166.6g2051.4g1059.4g242.6g
Valittu annoskoko9792g11329kcal583.3g1025.7g529.7g121.3g
Annoskoko puolitettuna4896g5664kcal291.7g512.9g264.9g60.7g
Arvot/100g100g116kcal6g10.5g5.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56565