Banaanikakku

Tähän kakkuun käy parhaiten ylikypsät banaanit ;)

Sekoita pehmeään rasvaan sokeri ja lisää kananmuna.

Sekoita hyvin.

Sekoita leivinjauhe vehnäjauhoihin ja lisää jauhoseos rasva-sokeri-munaseokseen.

Sekoita tasaiseksi ja painele rengasvuoan pohjalle.

Nosta taikinaa myös ylös reunoille.

Murskaa banaanit haarukalla ja sekoita niihin kermaviili, kananmuna ja vaniljasokeri.

Soseuta punaherukat (puolukatkin käy) ja levitä ne kakkupohjalle.

Kaada kermaviili-banaaniseos päälle.

Ripottele päällimmäiseksi mantelirouhetta.

Paista kakkua 200 asteessa noin puoli tuntia.

Anna seistä vuoassa jonkin aikaa ennen kuin siirrät sen tarjoiluvadille.

Alkuperäinen ohje on kotikokki.

net sivulta jota olen hiukan keventännyt :)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 102 grammaa

Peikkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu 482g605kcal53g1.3g43.5g0g
Leivinjauhe 40g71kcal2.1g15.2g0g0.2g
Punaherukka 803g455kcal11.6g60.2g3.2g40.2g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%1607g964kcal51.4g114.1g32.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 482g605kcal53g1.3g43.5g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g32g129kcal0g31.8g0g0g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 1004g5393kcal9g7g602.5g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g2972g2497kcal32.7g543.9g11.9g53.5g
Fariinisokeri562g2283kcal0g561.7g0g0g
Mantelirouhe, 1 rkl241g1393kcal50.8g12.8g121.7g28g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)1566g5013kcal216.2g908.5g50.1g195.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19584g38811kcal959.6g4515.6g1817g635.4g
Valittu annoskoko9792g19406kcal479.8g2257.8g908.5g317.7g
Annoskoko puolitettuna4896g9703kcal239.9g1128.9g454.3g158.9g
Arvot/100g100g198kcal4.9g23.1g9.3g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=65218