Chilinen suklaakakku

Leikkaa leivinpaperista halkaisijaltaan 22-24 cm irtopohjavuoan pohjalle sopiva pala.

Voitele vuoan reunat ja aseta pala pohjalle.

Sulata voi ja anna sen jäähtyä.

Vatkaa voin joukkoon sokeri ja munat yksi kerrallaan.

Yhdistä kuivat aineet ja lisää ne taikinaan siivilän läpi.

Sekoita taikina tasaiseksi.

Kaada taikina vuokaan ja kypsennä uunin alatasolla 20 min. Kakku saa olla sisältä hieman kostea.

Siirrä jäähtynyt kakku tarjoiluastiaan ja koristele tomusokerilla.

Tarjoa vaniljajäätelön tai -kastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 15g109kcal0.2g0.1g12.2g0g
Sokeri 30g121kcal0g29.8g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)30g38kcal3.3g0.1g2.7g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 4g15kcal0.7g0.4g0.9g1.2g
Vehnäjauho puolikarkea 16g56kcal1.7g11.4g0.2g0.6g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.5g6kcal0g1.5g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0.6g0.3kcal0g0.1g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana196g693kcal11.8g87.2g32g3.6g
Valittu annoskoko98g347kcal5.9g43.6g16g1.8g
Annoskoko puolitettuna49g173kcal3g21.8g8g0.9g
Arvot/100g100g354kcal6g44.5g16.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125249