Mokkapalat

Huom!

Ohjeen 10 g suolaa jaetaan puoliksi
taikinaan ja kuorrutteeseen.

Eli 5g
taikinaan ja 5g kuorrutukseen!

Samoin kaakaojauheen kanssa;

12g eli 2 rkl taikinaan ja 2rkl kuorru-
tukseen!

Vaniljasokeri jakautuu niin että
2 tl taikinaan ja 4tl kuorrutukseen.

1. Sulata 200g voita jäähtymään
taikinaan lisäämistä varten.

2. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

3. Sekoita kuivat ainekset; vehnäjauho,
leivinjauhe, vaniljasokeri ja kaakao-
jauhe ja 5g suolaa keskenään.

4. Kaada vähän kerrallaan ja vuoron
perään maito, kuivat ainekset ja
200g sulatettu jäähtynyt voi
sekaan, sekoittaen hyvin.

5. Kaada taikina leivinpaperilla päälys-
tetylle pellille ja levitä tasaiseksi.

6. Paista uunissa 200 astetta 20 min.

Kuorrutuksen teko on helppoa!

Sulata 100 g voita ja sekoita muut ainekset; 5g suolaa, 2 rkl kaakaota,
1pkt eli 500g tomusokeria ja 150g/
1,5 dl/10 rkl tummaa kahvia

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Hojala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 8.2g12kcal1g0g0.8g0g
Sokeri 13g52kcal0g12.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 16g56kcal1.7g11.4g0.2g0.6g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.4g5.6kcal0g1.4g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 1.2g4.4kcal0.2g0.1g0.3g0.4g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 10g2.7kcal0.3g0.3g0g0g
Valio voi10g72kcal0.1g0.1g8g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Voi (Valio), annos 100g5g36kcal0g0g4g0g
Kahvijuoma, keskiarvo 7.5g0.2kcal0g0g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g25g100kcal0g25g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana196g680kcal6.6g102.2g26.6g2g
Valittu annoskoko98g340kcal3.3g51.1g13.3g1g
Annoskoko puolitettuna49g170kcal1.7g25.6g6.7g0.5g
Arvot/100g100g347kcal3.4g52.1g13.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221416