Mustikkapannari

Sekoita kaikki ainekset paitsi mustikat ja anna taikinan turvota jääkaapissa.

Kaada pellille leivinpaperin päälle ja ripottele mustikat pinnalle. 200 astetta, 30 min. Ei kovin makea, voi lisätä sokeria tai tarjota hillon tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen44g14kcal1.4g2.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 20g70kcal2.1g14.2g0.2g0.7g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.3g1kcal0g0.2g0g0.1g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Mustikka metsä- 19g8.3kcal0.1g1.2g0.1g0.6g
Hermesetas -neste0.6g0kcal0g0g0g0g
Flora ruoka kevyt & paksu3.1g1.9kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana196g223kcal9.8g36.4g3g2.8g
Valittu annoskoko98g112kcal4.9g18.2g1.5g1.4g
Annoskoko puolitettuna49g56kcal2.5g9.1g0.8g0.7g
Arvot/100g100g114kcal5g18.6g1.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=370321