Valkosuklaa-daimkakku

Sekoita keksinmurut ja sula rasva, painele seos leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan.

Laita liivatteet likoamaan runsaaseen kylmään veteen.

Vatkaa kerma vaahdoksi, mausta sokerilla ja vaniljasokerilla, lisää rahka.

Kääntele joukkoon sulatettu suklaa, lisää sitruunamehu ja daimmurut.

Sulata liivatteet tilkkaan kiehuvaa vettä, anna jäähtyä pieni hetki.

Kaada liivateneste seokseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Kaada täyte vuokaan murupohjan päälle, anna hyytyä 2-4 tuntia tai yön yli. Koristele miten haluat.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Becel olive (Becel), annos 100g2.5g8.7kcal0g0.1g0.9g0g
Becel juokseva, annos 10g5.8g38kcal0g0g4.3g0g
Digestive Light McVitie´s, annos 15 g25g111kcal1.8g16.9g4.9g0.9g
Vispikerma Flora 20%21g46kcal0.6g1g4.2g0g
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)17g9kcal1.4g0.8g0g0g
Valkosuklaa panda, levy 130g11g60kcal0.9g5.9g3.7g0g
Daimsuklaa (Marabou), annos 200g6.2g34kcal0.3g3.7g2g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.2g0.3kcal0g0g0g0g
Sokeri 7.1g29kcal0g7.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.8g3.3kcal0g0.8g0g0g
Liivatelehti, gelatiini1.2g4.3kcal1.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana196g688kcal12.2g72.6g40g1.8g
Valittu annoskoko98g344kcal6.1g36.3g20g0.9g
Annoskoko puolitettuna49g172kcal3.1g18.2g10g0.5g
Arvot/100g100g351kcal6.2g37.1g20.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84963