Mantelisuklaa

Sulata suklaa mikrossa.

Sekoita siihen kerma ja mantelirouhe.

Levitä leivinpaperille ja laita jääkaappiin kohmettumaan.

Leiko paloiksi terävällä veitsellä tai pizzaleikkurilla.

Siirrä kannelliseen rasiaan ja säilytä kylmässä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 14 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa, 74%, bellarom (L), annos 10g46g255kcal4.4g14.6g18.7g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g18g60kcal0.3g0.5g6.1g0g
Mantelirouhe (Rainbow), annos 100g35g210kcal7.4g2.4g19.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana196g1050kcal24.2g35g88.2g0g
Valittu annoskoko98g525kcal12.1g17.5g44.1g0g
Annoskoko puolitettuna49g262kcal6.1g8.8g22.1g0g
Arvot/100g100g536kcal12.3g17.9g45g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=421104