Ahvenanmaan pannukakku

Hauduta puuro maitoon n. 5min.

Lisää loput aineet jähtyneeseen puuroon.

Voitele matalareunainen vuoka halk. 28cm.

Kaada taikina vuokaan.

Paista 175astetta, n.1 tunti.

Tarjoa raparperivaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt73g33kcal2.3g3.5g1.1g0g
Mannasuurimo tumma 7.3g23kcal0.7g4.3g0.1g0.4g
Kananmuna kuoreton 8g11kcal1g0g0.8g0g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g3.5g14kcal0g3.5g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai4.8g17kcal0.6g3.4g0.1g0.1g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g1.2g3.6kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.4g3.9kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana196g211kcal9.4g30.8g5.2g1.6g
Valittu annoskoko98g106kcal4.7g15.4g2.6g0.8g
Annoskoko puolitettuna49g53kcal2.4g7.7g1.3g0.4g
Arvot/100g100g108kcal4.8g15.7g2.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110888