Pata porsaan sydämestä

Paista pekonisilppua hetki omassa rasvassaan.

Lisää puhdistettu ja paloiteltu sydän pienissä erissä ja ruskista.

Kaada olut nesteeksi.

Anna kiehua hiljaisella tulella 30-60 minuuttia.

Lisää paloitellut kasvikset ja keitä vielä n. tunnin verran, tai kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Tarvittaessa suurusta vehnäjauhosuurusteella.

Mausta suolalla, pippurilla ja muilla haluamillasi mausteilla.

Lisukkeeksi sopii perunamuusi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 6.1g14kcal1g0g1.1g0g
Porsaan sydän raaka, annos 100g31g36kcal5.3g0.4g1.3g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 22g9kcal0.1g0.9g0g0g
Lanttu 8.7g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Ruusukaali 11g2.7kcal0.2g0.2g0.1g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g11g3.1kcal0.1g0.7g0g0.3g
Paprika punainen 8.7g2.6kcal0.1g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana196g140kcal13.8g6g5g2g
Valittu annoskoko98g70kcal6.9g3g2.5g1g
Annoskoko puolitettuna49g35kcal3.5g1.5g1.3g0.5g
Arvot/100g100g72kcal7.1g3.1g2.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=142959