Omenapiirakkaa pellillinen

Vaahdota munat ja sokerit.

Lisää sulatettu margariini, jauhot, joihin sekoitettu leivinjauhe ja kerma.

Kaada taikina leivinpaperilla suojatulle pellille ja laita kuoritus ja viipaloidut omenat taikinan päälle.

Ripottele omenoiden päälle fariinisokeria.

Paista 200 asteessa 1/2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 11g44kcal0g10.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.8g7.3kcal0g1.8g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)15g18kcal1.6g0g1.3g0g
Margariini, 60%, Rainbow3.6g20kcal0g0g2.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7.1g24kcal0.7g5g0.1g0.2g
Sämpyläjauho (1dl = 70g) (Rainbow), annos 70g7.3g24kcal0.9g4.8g0.2g0.6g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl7.3g6.2kcal0.1g0.3g0.5g0g
Leivinjauhe 0.5g1kcal0g0.2g0g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 44g17kcal0.1g3.6g0g0.7g
Fariinisokeri1.1g4.4kcal0g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana196g334kcal6.8g55.2g8.6g3g
Valittu annoskoko98g167kcal3.4g27.6g4.3g1.5g
Annoskoko puolitettuna49g83kcal1.7g13.8g2.2g0.8g
Arvot/100g100g170kcal3.5g28.2g4.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173006