Jauheliha karpar pitsa

Paista sipuli ja jauheliha voissa ja lisää pohjan päälle ja laita juustoraastetta päälle ja paista 200 asteisessa uunissa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka Milbona15g10kcal1.8g0.6g0g0g
Emmental juustoraaste, lidl7.3g27kcal2.1g0g2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu9g11kcal1g0g0.8g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 2.5g7.7kcal0.2g1.4g0g0.4g
Kaurakuitunen (Hirvelä), annos 50g1.3g1.6kcal0.1g0.2g0g0.9g
Leivinjauhe 0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Ketsuppi, Pirkka3.9g4.2kcal0g1g0g0g
Kastike, Thai Sweet Chili (Pirkka)1.1g2.1kcal0g0.5g0g0g
Voi 0.7g5.3kcal0g0g0.6g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha29g48kcal5.5g0g2.9g0g
Sipuli (kuorittu)4.4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Emmental juustoraaste, lidl11g41kcal3.3g0g3.1g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g12g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana196g326kcal28.4g9g18.8g3.2g
Valittu annoskoko98g163kcal14.2g4.5g9.4g1.6g
Annoskoko puolitettuna49g82kcal7.1g2.3g4.7g0.8g
Arvot/100g100g166kcal14.5g4.6g9.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334114