Luumu-jugurttikakku

Laita irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperi.

Ripottele kaurahiutaleet pohjalle tasaisesti ja öljyä reunat.

Sekoita kaikki muut aineet keskenään paitsi lohkoiksi leikatut tuoreet luumut.

Voit halutessasi makeuttaa stevialla tai tuplata hunajan määrän.

Kaada taikina vuokaan ja asettele luumulohkot päälle.

Murskaa muutama manteli tai käytä lastuja ruokalusikallinen pinnalle. 200c ja 30min.

Tarjoillaan kylmänä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Lvon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 24g34kcal3g0.1g2.5g0g
Kreikkalainen jogurtti (Valio), annos 100g55g63kcal3.3g2.7g4.4g0g
Hunaja 2.2g7.3kcal0g1.8g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 3.3g11kcal0g2.7g0g0g
Luumu, tumma, punnittu kivineen 10g4.2kcal0.1g0.8g0g0.2g
Manteli 0.9g5.4kcal0.2g0.1g0.5g0.1g
Kaurahiutale MyllynParas, 1dl2.7g10kcal0.4g1.5g0.2g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana196g270kcal14g19.4g15.2g1.2g
Valittu annoskoko98g135kcal7g9.7g7.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna49g68kcal3.5g4.9g3.8g0.3g
Arvot/100g100g138kcal7.1g9.9g7.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=348902