Vehnälese-jauhelihalaatikko

Ruskista jauheliha.

Sotke kaikki ainekset keskenään (lisää mausteita oman maun mukaan) ja kaada voideltuun uunivuokaan(itse käytän vuuan voiteluun rypsiöljyä).

Paista 200C n.45 minuuttia, tai kunnes seos on hyytynyt.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Anriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 42g93kcal7.3g0g7.1g0g
Vehnälese, Liperin mylly10g15kcal1.6g0.9g0.6g5.7g
Kananmuna kuoreton 17g25kcal2.2g0.1g1.8g0g
Kidneypapu, suolaliemessä27g29kcal2.1g4.8g0.1g2.1g
Rypsiöljy, X-tra, 5 g / 1tl2.1g17kcal0g0g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana196g357kcal26.4g11.6g23.4g15.6g
Valittu annoskoko98g179kcal13.2g5.8g11.7g7.8g
Annoskoko puolitettuna49g89kcal6.6g2.9g5.9g3.9g
Arvot/100g100g182kcal13.5g5.9g11.9g8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=361540