Peten banaanikakku

Soseuta banaanit.

Sekoita jauhot, kaurahiutaleet, leivinjauhe ja sooda kulhossa.

Lisää sokeri, banaanisose, rasva ja vesi.

Sekoita taikina notkeaksi, kaada voieltuun vuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin ½ tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grahamjauho 6.9g23kcal0.7g4.2g0.2g0.7g
Vehnäjauho, sunnuntai20g71kcal2.4g14.4g0.4g0.6g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)13g46kcal1.7g6.9g1g1.4g
Leivinjauhe 1.3g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Ruokasooda, annos 1tl (Yleinen), annos 5g0.3g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 11g43kcal0g10.6g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g30g25kcal0.3g5.5g0.1g0.5g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g13g93kcal0g0g10.2g0g
Vesi3.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana196g606kcal10.4g84.2g23.8g6.4g
Valittu annoskoko98g303kcal5.2g42.1g11.9g3.2g
Annoskoko puolitettuna49g151kcal2.6g21.1g6g1.6g
Arvot/100g100g308kcal5.3g42.9g12.1g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=430099