Kanaperunavuoka

Viipaloi perunat, sipuli ja tomaatit.

Ruskista kana kevyesti pannulla (käytä tarvittaessa öljyä).

Voitele vuoka kevyesti oliiviöljyllä.

Lado perunat, sipuli, tomaatit, kana ja tuorejuusto kerroksittain vuokaan, jätä kuitenkin perunakerros päällimmäiseksi.

Sekoita kerma ja vesi, lisää seokseen mielesesi mausteet ja suola.

Kaada vuokaan.

Kypsennä uunissa 175C kunnes perunat ovat kypsiä (n. 1½-2h).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Tildacay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 31g23kcal0.6g4.7g0.1g0.3g
Tomaatti 10g2.3kcal0.1g0.3g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Viola tomaatti-basilika tuorejuusto (Valio), annos 200g3.9g6.2kcal0.3g0.2g0.5g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g16g8.5kcal0.5g1g0.3g0g
Kariniemen kananpojan fileesuikale hunajamarinadissa20g26kcal3.6g0.3g1.1g0g
Oliiviöljy 1.2g10kcal0g0g1.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 12g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana197g156kcal10.4g13.4g6.4g1g
Valittu annoskoko98g78kcal5.2g6.7g3.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna49g39kcal2.6g3.4g1.6g0.3g
Arvot/100g100g79kcal5.3g6.8g3.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=123634