Possu-omenapata

Kuori ja paloittele 1 sipuli ja 500g perunoita.

Kuumenna öljy padassa ja paista possunsuikaleet.

Lisää sipuli.

Pasiat hetki käännellen ja mausta 1tl suolaa, ½tl mustapippuria ja 1 rkl sinappia.

Lisää pataan 4 dl vettä ja perunat.

Hauduta, kunnes perunat ovat kypsiä, noin 25 min. Lisää pestyt ja paloitellut 2 omenaa sekä 1 rkl hunajaa.

Hauduta hetki, leikkaa persiljaa pinnalle ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 449 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g27g16kcal0.4g3.6g0g0.2g
Öljyt, oliiviöljy, 13,5 g, 1 rkl0.1g1.3kcal0g0g0.1g0g
Porsaan lihasuikale (maustamaton)22g35kcal4.2g0g2g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sinappi 0.8g1.1kcal0g0.1g0g0g
Vesi22g0kcal0g0g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g16g5.6kcal0g1.2g0g0.3g
Hunaja 1.1g3.6kcal0g0.9g0g0g
Persilja5.5g0.7kcal0.1g0.1g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana196g130kcal9.4g12.2g4.2g1.8g
Valittu annoskoko98g65kcal4.7g6.1g2.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna49g32kcal2.4g3.1g1.1g0.5g
Arvot/100g100g66kcal4.8g6.2g2.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299129