Karppipannari

Kaikki ainekset kulhossa sekaisin ja taikina uunivuoalle, joka on voideltu.

Taikina hyvin löysää.

Ensin uuniin 220-225 asteeseen n. 20 minuutiksi ja sitten 160 asteeseen n.10 minuutiksi, kunnes pannarin pinta on ruskea.

Tarjoillaan marjojen kanssa! :)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Heidiihh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 3.7g27kcal0g0g3g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g15g90kcal3.2g1g8.1g0g
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Kuohukerma,valio,2dl38g128kcal0.8g1.1g13.1g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana196g608kcal18.4g4.8g56.8g0g
Valittu annoskoko98g304kcal9.2g2.4g28.4g0g
Annoskoko puolitettuna49g152kcal4.6g1.2g14.2g0g
Arvot/100g100g310kcal9.4g2.4g28.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=112903