Kaalikeitto

Suikaloi kaali ja sipuli ja laita kiehumaan liha- ja kasvisliemikuutioin maustettuun veteen.

Paista jauheliha ja mausta esim.

grillausmausteella halutessasi.

Anna kaalin kiehua miedolla lämmöllä tunnin verran ja lisää sitten jauheliha ja kasvissuikaleet joukkoon.

Lisää halutessasi suolaa/soijaa sekä siirappia mausteeksi.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali19g4kcal0.2g0.6g0g0.4g
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g10g13kcal1.5g0g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)4.1g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä7.5g3.1kcal0.1g0.6g0g0.2g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.4g1.2kcal0g0g0.1g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.4g1.2kcal0g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 56g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g0.2g1.8kcal0g0g0.2g0g
Siirappi 0.6g1.9kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana196g54kcal3.8g3.8g2.6g1.4g
Valittu annoskoko98g27kcal1.9g1.9g1.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna49g14kcal1g1g0.7g0.4g
Arvot/100g100g28kcal1.9g1.9g1.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113391