Kaura-omena-banaanipaistos

KAURA-OMENA-BANAANIPAISTOS

120 g omenaa
120 g bamaani
1 tl kanelia
100 g voita tai margariinia
50 g sokeria
3 dl kaurahiutaleita


Kuori ja lohko omenat.

Lado omenalohkot voideltuun vuokaan.

Ripottele päälle kanelia.

Sulata kattilassa rasva ja sekoita joukkoon sokeri ja kaurahiutaleet.

Levitä seos omenalohkojen pinnalle.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia eli kunnes omenalohkot tuntuvat pehmeiltä.

Tarjoa vaniljakastikkeen kanssa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g23g7.7kcal0g1.6g0.1g0.4g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g23g19kcal0.2g4.1g0.1g0.4g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen19g135kcal0g0g15g0g
Sokeri 9g38kcal0g9.4g0g0g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)23g83kcal3.2g12.4g1.8g2.5g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.9g3.4kcal0g0.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.5g6kcal0g1.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana196g586kcal6.8g59.4g34g6.6g
Valittu annoskoko98g293kcal3.4g29.7g17g3.3g
Annoskoko puolitettuna49g146kcal1.7g14.9g8.5g1.7g
Arvot/100g100g299kcal3.5g30.3g17.3g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=144864