Lihamureke (karppi)

Silppua sipuli ja sekoita jauhelihaan.

Lisää kermaviili, kaurahiutaleet, kananmuna ja tomaattipyree.

Sekoita tasaiseksi, mausta suolalla ja pippurilla.

Laita murekemassa uuninkestävään vuokaan ja paista 225 asteisessa uunissa 50 minuutin ajan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha56g93kcal10.7g0g5.6g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 19g25kcal0.5g0.6g2.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu6.4g8kcal0.7g0g0.6g0g
Tomaattipyree, Pirkka2.8g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.5g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kaurahiutale 3.7g14kcal0.5g2.1g0.3g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana197g293kcal25.4g7.6g17.6g1.4g
Valittu annoskoko98g146kcal12.7g3.8g8.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna49g73kcal6.4g1.9g4.4g0.4g
Arvot/100g100g149kcal12.9g3.9g8.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227897