Parmesaanilla silattu paistileike

Lado kanafileet rypsiöljyllä voideltuun vuokaan.

Mausta suolalla, pippurilla ja grillimausteella.

Lisää päälle raastettu parmesaani.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Valmistuu kätevästi samassa uunissa kolmen kasvin lootan kanssa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan paistileike (Kariniemen), annos 100g92g124kcal15.6g1.9g6.2g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g2.1g7.9kcal0.5g0g0.7g0g
Rypsiöljy 2.6g23kcal0g0g2.6g0g
Mineraalisuola keskiarvo 1.3g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana197g310kcal32.2g3.8g19g0g
Valittu annoskoko98g155kcal16.1g1.9g9.5g0g
Annoskoko puolitettuna49g78kcal8.1g1g4.8g0g
Arvot/100g100g158kcal16.4g1.9g9.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422679