Jauhelihapata (protskupitoinen)

1. Paista jauhelihat (kevyt 10%).

Lisää sipuli (silputtu) ja valkosipuli (murskana).

2. Keitä samalla makaroni (tumma torino protein pasta).

3. Lisää pasta joukkoon ja tomaattimurska.

4. Lisää mausteita.

Suola, pippuri, tabasco.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Pete76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g56g96kcal10.7g0g5.6g0g
Sipuli (kuorittu)8.4g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Torino tumma proteiinipasta plus7g24kcal1.6g3.7g0.3g0.4g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g26g6kcal0.4g0.9g0.1g0g
Valkosipuli 0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana197g257kcal25.8g10.2g12g1g
Valittu annoskoko98g129kcal12.9g5.1g6g0.5g
Annoskoko puolitettuna49g64kcal6.5g2.6g3g0.3g
Arvot/100g100g131kcal13.1g5.2g6.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=155426