Jauhelihapötkylät (karppi)

Laita kulhoon munat, juustot ja mausteet.

Pilko sekaan sipulit ja tomaatit pieniksi kuutioiksi.

Lisää jauheliha.

Pyöräytä mössöä käsin muutaman kerran jotta aineet sekoittuvat.

Muotoile leivinpaperille vedessä kastetuin käsin pötkylöitä.

Paista pötkylöitä uunissa 225 asteessa n. 25 min, kunnes pinta on ruskea.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 44g97kcal7.7g0g7.4g0g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g13g15kcal0.3g0.5g1.2g0g
Edamer Viipale, annos 18g13g40kcal3.1g0.2g3g0g
Sipuli 4.7g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 1.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Tomaatti 9g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana197g354kcal26.2g3g26g0.4g
Valittu annoskoko98g177kcal13.1g1.5g13g0.2g
Annoskoko puolitettuna49g88kcal6.6g0.8g6.5g0.1g
Arvot/100g100g180kcal13.3g1.5g13.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201249