Aurasilakat

Silakkafileet uunivuokaan nahkapuoli alaspäin, aurajuustomuruset fileiden päälle.

Ladotaan toinen kerros fileitä, nahkapuoli ylöspäin.

Kerma, sinappi ja mausteet sekoitetaan ja kaadetaan fileiden päälle.

Uuniin noin 200 C puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 175 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 71g101kcal11.3g0g6.3g0g
Aurajuustokerma, 10 % (Valio), annos 100g14g16kcal0.3g0.4g1.4g0g
Tilli, tuore 3.4g1kcal0.1g0g0g0.1g
Aurajuusto8.5g29kcal1.7g0g2.5g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl1.8g2.5kcal0.1g0.2g0.2g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana197g299kcal27g1.4g20.8g0.2g
Valittu annoskoko99g150kcal13.5g0.7g10.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna49g75kcal6.8g0.4g5.2g0.1g
Arvot/100g100g152kcal13.7g0.7g10.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=229022