Opiskelijan pannari

Vatkaa munat, sekoita muut aineet joukkoon: litra maitoa, lusikallinen suolaa ja 5 dl vehnäjauhoja.

Anna taikinan olla 10 min 'kypsymässä'.

Laita uunipellille 25 g voita 225 asteiseen uuniin.

Kun voi on sulanut ja 10 min taikina seisonut, kaada taikina uunipellille voin päälle ja paista uunissa n 30 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Lsailym
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 63g40kcal1.9g3g2.2g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta20g73kcal2.6g14.2g0.4g0.7g
Voi 1.6g11kcal0g0g1.3g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana197g287kcal12.4g34.4g10.6g1.4g
Valittu annoskoko98g144kcal6.2g17.2g5.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna49g72kcal3.1g8.6g2.7g0.4g
Arvot/100g100g146kcal6.3g17.5g5.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264356