Uunihauki

Aseta perattu, edellisenä päivänä vähän suolattu hauki uunipellille.

Täyte: 2 tomaattia, kevätsipulin vartta 150 g, vihreitä keitettyjä papuja 100g, kermaviiliä 200 g, raejuustoa 120 g, keitettyä kukkakaalia ja parsakaalia 200g, suppilovahveroita 50 g, tuoretta tilliä, sitruunamehua ja smetanaa 20 g. Sekoita ainekset ja täytä kala vatsa.

Kypsennä uunissa folion alla n. 1tunti 30 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 37g31kcal6.7g0g0.4g0g
Tomaatti, tuore7.8g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Sipuli, tuore7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Papu, ohut vihreä, pirkka5.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g10g6.2kcal0.4g0.8g0.2g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki6.3g5kcal0.8g0.1g0.1g0g
Kukkakaali, keitetty, suolaa 5.2g1.2kcal0.1g0.1g0g0.1g
Parsakaali, keitetty, suolaa 5.2g1.8kcal0.2g0.1g0g0.1g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g2.6g0.8kcal0g0.1g0g0g
Tilli, tuore 5.2g1.6kcal0.2g0g0g0.1g
Sitruunamehu, laimentamaton2.6g0.5kcal0g0g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 1g4.1kcal0g0g0.4g0g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia2.6g3.9kcal0.4g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana197g122kcal18g4.2g2.6g1.2g
Valittu annoskoko98g61kcal9g2.1g1.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna49g30kcal4.5g1.1g0.7g0.3g
Arvot/100g100g62kcal9.1g2.1g1.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=301469