Lasagne hirven jauhelihasta, nopea

Ruskista sipuli ja jauheliha öljy/valkosipulivoissa.

Lisää tomaatti, ranskankerma (voi korvata kevytkermalla), sulatejuusto, soija, mausteet ja suola.

Kokoa: jauheliha ensin, sitten levy ja taas jauheliha (tulee 3-4 kerrosta).

Valkokastiketta ei tarvita jos käytät tuorepastaa.

Tarvitsee uunissa vain 20 minuuttia 225 jos tuorepasta.

Ripottele päälle mozarellaraaste.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Mco
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 29g33kcal6.2g0g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)4.4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Jauheliha porsaan 12%15g31kcal2.6g0g1.7g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 11g30kcal0.2g0.3g3.1g0g
Tomaattimurska, 1 prk15g3.9kcal0.1g0.8g0g0.2g
Oltermanni sulatejuusto, pehmeästi levittyvä3.6g11kcal0.4g0g1g0g
Juusto, mozzarella 3.6g10kcal0.7g0g0.7g0g
Soijakastike 1.1g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Lasagnelevy, euroshopper15g51kcal1.7g10.4g0.2g0g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g1.1g7kcal0g0g0.8g0g
Rypsiöljy 0.7g6.4kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana197g370kcal24.2g23.6g18.2g0.6g
Valittu annoskoko98g185kcal12.1g11.8g9.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna49g93kcal6.1g5.9g4.6g0.2g
Arvot/100g100g188kcal12.3g12g9.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=315662