Tomaatti-vuohenjuustokeitto

Hienonna sipuli, paprika ja valkosipuli.

Kuullota niitä öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää yrttimausteet.

Kaada sekaan tomattimurska, paseeratut tomaatit, sokeri ja mustapippurirouhe.

Huuhdo tölkit vedellä ja kaada vesi kattilaan.

Anna kiehua miedolla lämmöllä 15 min. ja hämmentele välillä.

Lisää suola ja murentele vuohenjuusto sekaan.

Kaada ruokakerma joukkoon ja sekoita.

Ota kattila levyltä ja soseuta keitto sauvasekoittimella.

Jos keitto on liian sakeaa, lisää vettä.

Laita takaisin levylle ja anna hautua vielä 10 min. Maista ja lisää tarvittaessa suola.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 1.3g12kcal0g0g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Paprika, punainen2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Oregano, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Timjami 0g0.1kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g38g7.5kcal0.5g1.1g0.1g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g23g5.9kcal0.3g1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Vuohenjuusto, petit chebra (Lidl), annos 100g9g28kcal1.8g0g2.3g0g
Ruokakerma hyla luomu 15% (Valio), annos 200g9g15kcal0.2g0.4g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana197g144kcal5.8g6.2g10.2g0.2g
Valittu annoskoko98g72kcal2.9g3.1g5.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna49g36kcal1.5g1.6g2.6g0.1g
Arvot/100g100g73kcal3g3.2g5.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=362950