Kalkkuna Kaalilaatikko

Keitä riisi kasviliemessä noin 10 min
Leikkaa kaali suikaleiksi, silppua sipuli
Lisää kaalisuikaleet ja sipuliriisin päälle, keitä kunnes riisi kypsää.

Sekoita joukkoonjauheliha, mausteet ja kanamuna.

Siirrä vuokaan ja paista 200-asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Evak
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g55g13kcal0.7g1.9g0.1g1.2g
Puuroriisi11g38kcal0.7g8.3g0.2g0.3g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g22g31kcal4.2g0g1.5g0g
Sipuli (kuorittu)6g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 3g4.3kcal0.4g0g0.3g0g
Siirappi 1.1g3.3kcal0g0.8g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.6g1.7kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana197g186kcal12.2g22.8g4.4g3.2g
Valittu annoskoko98g93kcal6.1g11.4g2.2g1.6g
Annoskoko puolitettuna49g47kcal3.1g5.7g1.1g0.8g
Arvot/100g100g95kcal6.2g11.6g2.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=371038