Kaali-porkkana-jauhelihalaatikko

Pilko kaali ja porkkana, keitä suolalla ja laakerinlehdillä maustetussa vedessä.

Paista jauheliha omassa rasvassaan, sekoita joukkoon pilkottu sipuli niin että sekin paistuu.

Sekoita kypsät ainekset uunivuokaan ja paista tunnin verran 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 526 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali34g7.1kcal0.4g1.1g0.1g0.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.9g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 30g68kcal5.7g0g5.1g0g
Sipuli 11g3.4kcal0.1g0.5g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana197g160kcal12.4g3.8g10.4g2g
Valittu annoskoko99g80kcal6.2g1.9g5.2g1g
Annoskoko puolitettuna49g40kcal3.1g1g2.6g0.5g
Arvot/100g100g81kcal6.3g1.9g5.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=139704