Kaalikeitto 10% paistijauhelihasta

1. Paista jauheliha+sipuli+valkosipuli
2. pilko kaali+porkkana kattilaan ja lisää vettä siten, että kaalit peittyvät.

3. Keitä kaaleja noin 50min (lisää liemikuutiot kun kiehuu).

4. Lisää jauheliha lopussa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Velocity
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%15g26kcal3g0g1.5g0g
Sipuli (kuorittu)3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Valkokaali keräkaali 38g10kcal0.4g1.5g0.1g0.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.4g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.5g1.3kcal0g0g0.1g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana197g81kcal6.8g4g3.6g2g
Valittu annoskoko99g41kcal3.4g2g1.8g1g
Annoskoko puolitettuna49g20kcal1.7g1g0.9g0.5g
Arvot/100g100g41kcal3.4g2g1.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=192648