Hirvimunakas

1. Pilko tomaatti.

2. Erottele kahdesta kananmunasta valkuaiset lasiin.

Lisää kolmas muna kokonaisena joukkoon.

3. Mausta kananmunat mustapippurilla.

4. Paista Hirven suolalihaa, ja sipulia pannulla kunnes sipuli on kypsää.

Lisää puolessa välissä tomaatti.

5. Lisää munaseos ja paista kypsäksi.

6. Nauti raejuuston kera, saat paljon proteiinia :)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 19g21kcal4g0g0.6g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 26g11kcal2.6g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)26g6.9kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g28g5.7kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana197g90kcal14.2g4.8g1.6g1.6g
Valittu annoskoko99g45kcal7.1g2.4g0.8g0.8g
Annoskoko puolitettuna49g22kcal3.6g1.2g0.4g0.4g
Arvot/100g100g45kcal7.2g2.4g0.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=83361