Burgundinpata

Ruskista nopeasti lihat ja sipuli.

Kaada pataan lanttu ja porkkanalohkojen sekä valkosipulikynsien päälle.

Lisää neste.

Hauduta useampi tunti miedossa lämmössä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha keskiarvo 42g64kcal8.1g0g3.5g0g
Lanttu 9g2.7kcal0.1g0.4g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g8.4g2.4kcal0.1g0.5g0g0.2g
Punaviini 7g5kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 3.7g1.8kcal0g0.4g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi1g2.9kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana197g164kcal17.2g3.8g7.4g1.2g
Valittu annoskoko99g82kcal8.6g1.9g3.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna49g41kcal4.3g1g1.9g0.3g
Arvot/100g100g83kcal8.7g1.9g3.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154260