Sallan jauhelihakastike

Kuullota öljyssä pilkottu sipuli, valkosipuli ja kesäkurpitsa.

Voit nostaa se kulhoon odottamaan, ruskista sitten jauheliha, lisää kasvikset takaisin.

Lisää tomaattikastikkeet, mausta haluamallasi tavalla.

Samaan aikaan keitä makaroonit, lisää kypsät makrut kastikkeen joukkoon, sekoita.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 23g50kcal3.9g0g3.8g0g
Oliiviöljy 0.8g7.5kcal0g0g0.8g0g
Kesäkurpitsa zucchini 8.4g1.5kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g14g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)10g2.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)28g8.4kcal0.3g1.7g0.1g0.3g
Spagetti, Barilla12g43kcal1.5g8.9g0.2g0.4g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Tomaattisalsa 1.7g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana197g235kcal12g24.2g9.8g2.4g
Valittu annoskoko99g118kcal6g12.1g4.9g1.2g
Annoskoko puolitettuna49g59kcal3g6.1g2.5g0.6g
Arvot/100g100g119kcal6.1g12.3g5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81704