Puolukkakakku

Sulata voi. sekoita kuivat aineet.

Lisää puolukkasurvos voisula ja maito.

Sekoita hyvin.

Kaada voideltuun jauhotettuun vuokaan ja paista tunti.

Kumoa kypsä kakku ja jäähdytä vuoan alla

käytä 2 tl soodaa ei leivinjauhetta

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Kkk0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g7.1g52kcal0.1g0.1g5.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 26g89kcal2.6g18.2g0.3g0.9g
Sokeri 23g92kcal0g22.6g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.9g0.7kcal0g0.2g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.9g3.2kcal0g0.7g0g0g
Neilikka, annos 4g0.4g1.6kcal0g0.4g0g0g
Leivinjauhe 0.9g1.6kcal0g0.3g0g0g
Puolukkasurvos sokeroimaton 13g5.2kcal0.1g0.9g0.1g0.3g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen27g8.8kcal0.9g1.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana197g508kcal7.4g89.4g12.2g2.4g
Valittu annoskoko99g254kcal3.7g44.7g6.1g1.2g
Annoskoko puolitettuna49g127kcal1.9g22.4g3.1g0.6g
Arvot/100g100g257kcal3.7g45.3g6.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=247154