Sämpyläruudut perunalla

Lämmitä vesi 42 asteiseksi.

Lisää hiutaleet, joihin on sekoitettu kuivahiiva.

Lisää muut aineet ja sekoita tasaiseksi.

Kaada taikina uunipannulle leivinpaperin päälle ja taputtele jauhoisin käsin levyksi.

Kohota puolisen tuntia liinan alla lämpimässä paikassa.

Voitele maidolla.

Paista 225 asteisessa uunissa 15-20 minuuttia.

Resepti kopioitu Marilelen blogista hieman muokaten: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Tiilimuuri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi39g0kcal0g0g0g0g
Ohrahiutale 2.7g9kcal0.2g1.8g0.1g0.2g
Kaurahiutale 3.1g12kcal0.5g1.8g0.2g0.3g
Perunamuusi14g11kcal0.2g1.6g0.4g0.1g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g0.9g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.9g3.8kcal0g0.9g0g0g
Rypsiöljy 3.5g31kcal0g0g3.5g0g
Myllärin sämpyläjauhoseos 1 dl = 70g22g73kcal2.6g14.4g0.5g1.8g
Vehnäjauho puolikarkea 12g43kcal1.3g8.7g0.1g0.4g
Ohralese (Myllyn paras), annos 40g0.8g2.4kcal0.1g0.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana197g368kcal9.8g59.4g9.6g5.8g
Valittu annoskoko99g184kcal4.9g29.7g4.8g2.9g
Annoskoko puolitettuna49g92kcal2.5g14.9g2.4g1.5g
Arvot/100g100g187kcal5g30.1g4.9g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=290941