Tonnikalaleipä

Tonnikala, raejuusto, juustoraaste ja raaka kanamuna sekaisin.

Mausteeksi esim.

pizzamaustetta, ehkä hieman ketsuppia.

Kaikki leivän päälle ja uuniin n. 200 astetta, 10-15 min. Tästä riittää n. 15 palaseen

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Mamisan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leipä, ruispalat (Vaasan) 27 g pala34g87kcal3.2g15.6g0.5g3.4g
Juusto Emmental punaleima 17% Valio16g45kcal5.3g0g2.6g0g
Tonnikala vedessä 23g25kcal5.3g0g0.4g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki17g13kcal2.2g0.3g0.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 9g12kcal1g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana197g362kcal34g31.8g9.2g6.8g
Valittu annoskoko99g181kcal17g15.9g4.6g3.4g
Annoskoko puolitettuna49g91kcal8.5g8g2.3g1.7g
Arvot/100g100g184kcal17.2g16.1g4.7g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=49375