Punajuurikeitto

Teelusikallinen rypsiöljyä kattilan pohjalle, siinä freesataan sipulikuutiot, lisätään porkkanasuikaleet.

Lisää punajuurisuikaleet ja vettä ja reilusti mausteita maun mukaan - minttua, basilikaa, pippuria, suolaa, liemikuutio tai fondia.

Älä lisää liikaa vettä että keitto jää ruokaisaksi.

Hyvää raejuustovuoren kera :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Eevaliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Sipuli (kuorittu)15g4kcal0.2g0.7g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g33g9kcal0.2g1.9g0.1g0.8g
Punajuuri 50g19kcal0.5g3.4g0.1g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana197g87kcal1.8g12g2.8g4.6g
Valittu annoskoko99g44kcal0.9g6g1.4g2.3g
Annoskoko puolitettuna49g22kcal0.5g3g0.7g1.2g
Arvot/100g100g44kcal0.9g6.1g1.4g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=55937