Feta-punasipulipiirakka

Täyte:
4-5 punasipulia
2 rkl Pirkka salaattijuustotölkin öljymarinadia
1/2 rkl juoksevaa hunajaa
1 tl basilikaa
1 tl suolaa
1 tlk (375g) Pirkka salaattijuustokuutioita öljymarinadissa
2 dl kevytkermaa
2 kananmunaa

Painele valmistaikina viodellun vuoan (halkaisija 26 cm) pohjalle ja reunoille.

Leikkaa kuoritut sipulit mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi.

Kuullota viipaleet salaattijuustotölkin öljymarinadissa.

Mausta sipulit hunajalla, basilikalla ja suolalla.

Jäähdytä seosta hieman.

Valuta salaattijuusto hyvin.

Levitä sipulista noin puolet piirakkapohjalle ja päälle juustokuutiot.

Levitä päälle vielä loput sipulit.

Sekoita kananmunat kermaan ja kaada vuokaan
Paista piirakkaa 200 asteessa uunin alimmalla tasolla noin 35 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Katjuska80

Zihu sanoi...

Löytypä mun makuun uutuus. .jos vaihtas kerman kemaviiliin, kevenis vähän

torstai 03.04.2008 klo 08:55

AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka piirakkataikinalevyt 2kpl (a 200g) (Pirkka), annos 400g21g77kcal1.2g7.3g4.8g0.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Salaattijuusto (Pirkka), annos 100g20g53kcal3.5g0.4g4.1g0g
Hunaja 1g3.4kcal0g0.8g0g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma10g13kcal0.3g0.5g1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 5.2g6.5kcal0.6g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana198g327kcal12.2g22g21g2.2g
Valittu annoskoko99g163kcal6.1g11g10.5g1.1g
Annoskoko puolitettuna49g82kcal3.1g5.5g5.3g0.6g
Arvot/100g100g165kcal6.2g11.1g10.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56158