Kar-pata

Ota paistipussi (0-3 kg) ja aloita täyttäminen raa'alla lihalla.

Ripottele päälle merisuolaa ja halutessasi pippuria.

Pilko juurekset isoiksi paloiksi (2*2cm) ja lisää lihan päälle.

Lisää loput ainekset: valutetut pavut, hillosipulit ja yhteen sekoitettu tomaattipyre ja oliiviöljy.

Sulje pussi ja tee pieni reikä päälle.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Alkuperäinen ohje sisälsi karjalanpaistilihoja, mutta niitä ei ollut meidän kaupassa, joten varioin :D .

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 396 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan sisäfilee marinoitu (Hk), annos 150g42g50kcal7.1g0.7g2.1g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g17g12kcal0.9g2g0.1g0g
Hillosipulisäilyke 4.4g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g4.4g3.2kcal0.2g0.6g0g0g
Porkkana 8.1g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Lanttu 13g3.6kcal0.1g0.6g0g0.2g
Valkosipuli 1.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Rypsiöljy 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana198g206kcal17.4g10.8g10g1.2g
Valittu annoskoko99g103kcal8.7g5.4g5g0.6g
Annoskoko puolitettuna50g52kcal4.4g2.7g2.5g0.3g
Arvot/100g100g104kcal8.8g5.5g5.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=182457