Merimiespihvi naudanpaistista

Käytän tähän merimiespihviin viikonlopulta yli jäänyttä naudan sisäpaistia eli kypsää viipalaoitua lihaa ja oluen sijasta kasvislientä.

Lado viipaloidut perunat, lihat ja sipuli kerroksittain voideltuun uunivuokaan.

Ripottele väliin mausteet ja kaada kasvisliemi vuokaan.

Viimeiseksi perunakerros.

Paista 175-200 asteessa uunissa noin 1h - 1h 20min kunnes perunat ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g37g22kcal0.5g4.7g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)8.8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Naudanpaisti 29g32kcal6.3g0g0.8g0g
Kasvisliemikuutio 0.8g2.4kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 22g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1g9kcal0g0g1g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana198g137kcal14g10.6g4g0.8g
Valittu annoskoko99g69kcal7g5.3g2g0.4g
Annoskoko puolitettuna50g34kcal3.5g2.7g1g0.2g
Arvot/100g100g69kcal7.1g5.4g2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268393