Riisi-tonnikalavuoka

Keitä riisi kypsäksi.

Mausta lihaliemikuutiolla ja paprikapulverilla (1 tl). Kaada kypsynyt riisi uunivuokaan ja sekoita sekaan 2-3 purkkia tonnikalaa.

Mielellään eri makuja.

Paista 225 asteessa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 37g135kcal3g29.3g0.2g0.6g
Tonnikalaa ja vihanneksia mexicana 185 g (Rainbow)20g26kcal2g0.6g1.8g0.1g
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]20g24kcal2.4g0.4g1.4g0g
Tonnikala, currykastikkeessa, Rainbow20g20kcal1.4g0.6g1.4g0g
Lihaliemikuutio knorr, annos 10g1.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana198g411kcal17.6g61.8g9.6g1.4g
Valittu annoskoko99g206kcal8.8g30.9g4.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna49g103kcal4.4g15.5g2.4g0.4g
Arvot/100g100g208kcal8.9g31.3g4.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=383689