Lammaslinssi höystö

1. Kuori ja hienonna porkkanat ja sipulit.

Ruskista jauheliha öljyssä, lisää kasvikset loppuvaiheessa.

Mausta (pippuri, cayanne)

Lisää linssit, vesi (2dl) sekä liemikuutio.

Keitä n. 5min ajan.

Maustaa voi lopuksi maun mukaan esim.

tuoreella mintulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Hhenni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, lampaan, rasvaa 14 % 44g89kcal7.8g0g6.5g0g
Linssi, punainen, Go Green22g71kcal5.2g10.7g0.2g2.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g21g6kcal0.1g1.3g0g0.5g
Sipuli (kuorittu)11g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)1.1g2.8kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana198g343kcal26.6g25.2g13.8g6.6g
Valittu annoskoko99g172kcal13.3g12.6g6.9g3.3g
Annoskoko puolitettuna50g86kcal6.7g6.3g3.5g1.7g
Arvot/100g100g174kcal13.4g12.7g7g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=427122