Koskenlaskijan lihamakaronilaatikko

Keitä makaroneja lihaliemikuutiolla maustetussa vedessä n. 10 min. Kiehuessa paista jauhelihat ja sipuli pannulla.

Mausta mielesi mukaan, lisää joukkoon tomaattipyree ja koskenlaskijajuuston puolikas.

Kaada makaronit ja lihaseos vuokaan.

Sekoita maito, kananmunat (4 kpl) sekä valitsemasi mausteet seokseksi ja kaada vuokaan makaronin / lihojen päälle.

Paista uunissa puoli tuntia tai kunnes pinta on saanut kauniin ruskean värin, eikä maitoseos vaikuta vetiseltä (jos näet vuoasta läpi).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Betterself
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 22g70kcal5.9g0g5.2g0g
Sipuli (kuorittu)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Makaroni, tumma 22g79kcal3g14.4g0.7g1.3g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g6.8g19kcal1.3g0g1.5g0g
Tomaattipyree (Felix)5.5g4.4kcal0.2g0.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Maitokahvi rasvaton maito, annos 200g27g3.6kcal0.4g0.4g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.5g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana198g391kcal24.8g31.6g17.4g2.6g
Valittu annoskoko99g196kcal12.4g15.8g8.7g1.3g
Annoskoko puolitettuna49g98kcal6.2g7.9g4.4g0.7g
Arvot/100g100g198kcal12.6g16g8.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=437710