Jauheliha-kesäkurpitsapaistos

Paista jauheliha öljyssä, laita mausteet ja creme fraiche sekaan, viipaloi kurpitsa ja tomaatti.

Voitele vuoka ja laita osa tomaateista ja kesäkurpitsat vuokaan.

Sekoita jauheliha ja kasvikset vuokaan, laita loput tomaatit ja juustoraaste vuoan päälle.

Paista 175 asteessa 45 min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Marjo47
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g22g37kcal4.4g0g2.2g0g
Kesäkurpitsa38g6.5kcal0.2g1g0.2g0.3g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 11g30kcal0.2g0.3g3.1g0g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g5.5g16kcal1.4g0.1g1.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Jauhelihamauste, annos 15g1.1g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g21g4.2kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana198g192kcal12.6g4.4g13.8g1.2g
Valittu annoskoko99g96kcal6.3g2.2g6.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna50g48kcal3.2g1.1g3.5g0.3g
Arvot/100g100g97kcal6.4g2.2g7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=464186