Mokkapalat

Huom!

Ohjeen 10 g suolaa jaetaan puoliksi
taikinaan ja kuorrutteeseen.

Eli 5g
taikinaan ja 5g kuorrutukseen!

Samoin kaakaojauheen kanssa;

12g eli 2 rkl taikinaan ja 2rkl kuorru-
tukseen!

Vaniljasokeri jakautuu niin että
2 tl taikinaan ja 4tl kuorrutukseen.

1. Sulata 200g voita jäähtymään
taikinaan lisäämistä varten.

2. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

3. Sekoita kuivat ainekset; vehnäjauho,
leivinjauhe, vaniljasokeri ja kaakao-
jauhe ja 5g suolaa keskenään.

4. Kaada vähän kerrallaan ja vuoron
perään maito, kuivat ainekset ja
200g sulatettu jäähtynyt voi
sekaan, sekoittaen hyvin.

5. Kaada taikina leivinpaperilla päälys-
tetylle pellille ja levitä tasaiseksi.

6. Paista uunissa 200 astetta 20 min.

Kuorrutuksen teko on helppoa!

Sulata 100 g voita ja sekoita muut ainekset; 5g suolaa, 2 rkl kaakaota,
1pkt eli 500g tomusokeria ja 150g/
1,5 dl/10 rkl tummaa kahvia

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Hojala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 82g118kcal10.3g0.2g8.4g0g
Sokeri 127g517kcal0g127.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 162g557kcal16.5g113.6g1.9g5.7g
Leivinjauhe 3g5.3kcal0.2g1.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g14g56kcal0g13.8g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 12g44kcal2.2g1.3g2.6g3.6g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 100g27kcal3.3g3.1g0g0g
Valio voi100g719kcal1g1g79.9g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Voi (Valio), annos 100g50g359kcal0.5g0.5g39.9g0g
Kahvijuoma, keskiarvo 75g2.4kcal0.2g0.2g0.1g0g
Tomusokeri 1dl=60g250g999kcal0g249.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1960g6804kcal68.4g1023.2g265.6g18.6g
Valittu annoskoko980g3402kcal34.2g511.6g132.8g9.3g
Annoskoko puolitettuna490g1701kcal17.1g255.8g66.4g4.7g
Arvot/100g100g347kcal3.5g52.2g13.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221416