Mustikkapaistos

Sekoita 1 tl leivinjauhe 1½ dl jauhoihin ja sekoita paistospohjan ainekset (1 dl ruishiutaleita, 1 dl fariinisokeria, 1 dl voisulaa, muna) keskenään taikinaksi.

Painele taikina jauhotetuin käsin voidellun ja ruishiutaleilla leivitetyn vuoan pohjalle.

Levitä päälle mustikat (3 dl). Sekoita muruseos (½dl voisulaa, 1 dl fariinisokeria, 2 dl ruishiutaleita) ja ripottele seos mustikoiden päälle.

Paista 200 asteessa alatasolla n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Erikoisvehnäjauho, Pouta, 1dl125g449kcal15g88.6g2.6g0g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Ruishiutaleet, Myllyn paras (1dl=40g)150g457kcal14.5g91.8g3g21.7g
Fariinisokeri218g886kcal0g218.1g0g0g
Voi 187g1358kcal2.2g0.7g152.1g0g
Muna, annos 60g75g66kcal5.7g0.6g4.5g0g
Mustikka metsä- 225g99kcal1.1g14.4g1.3g7.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1960g6630kcal77g828.8g327g58.2g
Valittu annoskoko980g3315kcal38.5g414.4g163.5g29.1g
Annoskoko puolitettuna490g1658kcal19.3g207.2g81.8g14.6g
Arvot/100g100g338kcal3.9g42.3g16.7g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300592